Avantgarde / Fine-Art

Siden september 2016 har jeg arbejdet på mit projekt om Avantgarde og Fine Art fotografi, som del af kurset “Fotografi, gestaltning och den kreativa processen” ved Akademin Valand, en del af Göteborg Universitet.

Projektet går ud på at illustrere forskellige måder, hvorpå man kan lave avantgarde og fine art fotografier. Begge genre supplerer hinanden smukt og overlapper ofte, så det kan være svært at afgøre, hvornår den ene genre slutter og den anden starter. Formålet med projektet var i høj grad at udfordre mig selv på det tekniske såvel som det kunstneriske. Ud fra en række inspirationelle billeder aflæste jeg lyslægning og stemning. Med egne idéer til det kreative, har jeg således forsøgt at implementere det tekniske.

 

MODELLER

  • Tammie Bergholdt
  • Pernille Diana Alba
  • Roxanne Hellevik
  • Cecilie Friis
  • Nikoline Hald Juul-Nyholm

 

STYLISTER

  • Nicoline Mourittzen Auken
  • Mihaela Luca