+45 42 49 43 81 info@chanettkoldsoe.dk

Bag om fotografen…

“I want to do what I love – and love what I do”

Mit navn er Chanett. Jeg er 31 år og fotograf i egen virksomhed.

Min interesse for fotografiet begyndte i år 2000, hvor jeg deltog i et ungdomskursus i analog fotografi og mørkekammerteknik. Det var dog først i 2009, at jeg købte mit første spejlreflekskamera (Nikon D90). Hobbyen blev til en passion og jeg besluttede mig for at søge ind på drømmeuddannelsen.

I 2014 fik jeg den store nyhed, at være blevet optaget på fotografuddannelsen i Viborg. I sommeren 2015 gennemførte jeg grundforløbet og i december 2015 færdiggjorde jeg 1. hovedforløb.

Jeg har nu lejet mig ind i et lille bohemepræget studierum i Aarhus, hvorfra jeg primært arbejder med naturligt lys både inden for portrætter, mode. produkt- og madfotografi. Jeg forsøger gerne at arbejde med mange forskellige genre og har beskæftiget mig med alt lige fra reklamefotografi til avantgarde portrætter. Eftersom jeg ikke har færdiggjort uddannelsen, som fotograf er det min helt store drøm at finde en læreplads og derigennem kunne færdiggøre min uddannelse. Jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan kalde mig faglært fotograf.

 

Min base i Skanderborg

Jeg bor i dag i Skanderborg, hvorfra jeg arbejder med mine fotografier. Det lille studierum ligger i Aarhus, hvorfra jeg arbejder med min kreativitet. Omårdet byder på et råt og uplejet – men lækkert teksturelt miljø, hvor jeg fotograferer beauty, fashion, mad og still-life.

 

Behind the Scenes

I menuen “Video” finder du forskellige videoer af, hvad jeg har lavet, men ikke mindst lidt “behind the scenes”.